Menu Sluiten

ASDW kijkt terug op succesvolle bijeenkomst met schilpartners

Op 21 februari jl. organiseerde de Adviesraad Sociaal Domein Westland (ASDW) een eerste bijeenkomst met de belangenorganisaties in het Westland, de schilpartners van de ASDW. Deze bijeenkomst vond plaats bij Priva in De Lier, die de locatie hiervoor belangeloos ter beschikking stelde.

Na een uitgebreide inventarisatie onder alle belangenorganisaties die in het Westland actief zijn binnen het sociale domein, waren ruim 25 organisaties op 21 februari ingegaan op de uitnodiging om nader kennis te maken met de ASDW, die het College van B&W gevraagd en ongevraagd adviseert over beleid op het gebied van Wonen, Welzijn, Zorg, Werk, Inkomen en Jeugd.
Nadat de ASDW zich kort had voorgesteld gingen de aanwezigen uiteen in drie groepen waarbij de vertegenwoordigers van de schilpartners zich in twee sessies konden voorstellen aan de leden van de kerngroepen ‘Wonen, Welzijn en Zorg’, ‘Werk en Inkomen’ en ‘Jeugd’. Na afloop werd er tijdens een hapje en een drankje uitgebreid genetwerkt. Dat de bijeenkomst succesvol was bleek achteraf uit het resultaat van gehouden evaluatie onder de schilpartners.

Voorafgaand aan de bijeenkomst was voorzitter Theo Verhoeven op de radio te horen tijdens een interview.
Onderstaand kunt u het interview beluisteren, met dank aan WOS Radio.

 

%d bloggers liken dit: