Menu Sluiten

Inloopavond ASDW 28 mei 2018

De Adviesraad Sociaal Domein Westland (ASDW) organiseert op maandag 28 mei in het gemeentekantoor Verdilaan wederom een inloopspreekuur voor alle Westlandse inwoners. Heeft u  vragen over onderwerpen die het sociaal domein  aangaan? Loop dan bij ons binnen op maandag 28 mei tussen 18.30 en  20.00 uur.

De vragen kunnen gaan over o.a. werk, inkomen, uitkering, opvoeding, (passend) onderwijs, schuldhulpverlening, statushouders, pleegzorg en mogelijke andere vragen.
De adviesraad wil graag de ogen en oren zijn van de Westlandse samenleving op sociaal gebied en is verdeeld in 3 kerngroepen: Werk en Inkomen (W&I) , Wonen, Welzijn en Zorg (WW&Z) en Jeugd. Dit inloopspreekuur is gericht op alle onderwerpen ook voor de jeugd tot en met 23 jaar.

Wij ontvangen u graag op 28 mei in de ruimte van de ontvangstbalie van het gemeentehuis Verdilaan. De leden van de adviesraad zijn herkenbaar aanwezig en gaan graag met u in gesprek over uw sociale vraagstuk(ken). Daar waar nodig kunnen wij met uw (anoniem gemaakte) informatie het gemeentelijk beleid op sociaal gebied beïnvloeden.

Er is voor ons geen drempel om met u in gesprek te gaan, wij hopen dat u ook geen drempel ziet.

Wij zien en spreken u graag op maandag 28 mei tussen 18.30 en 20.00 uur.

Locatie: Verdilaan 7, 2671 VW  Naaldwijk

 

%d bloggers liken dit: